خواص کشمش پلویی آماندا برای سلامتی چیست؟ این میوه خشک حاوی پلی فنول ها، آنتی اکسیدان ها، فلاونوئیدها و مواد مغذی است که می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.
در اینجا برخی از فواید برجسته کشمش پلویی آماندا برای سلامتی آورده شده است که می تواند به شما کمک کند زندگی سالم تری داشته باشید.
احتمال پوسیدگی دندان و بیماری لثه را کاهش می دهد
برخلاف آنچه از میوه های خشک شیرین و چسبناک انتظار دارید، کشمش پلویی آماندا در واقع می تواند سلامت دهان را بهبود بخشد.
یک مطالعه منتشر شده در مجله Phytochemistry Letters نشان داد که کشمش پلویی آماندا ممکن است برای سلامت دهان مفید باشد زیرا میوه خشک حاوی مواد شیمیایی گیاهی ضد میکروبی است که از رشد باکتری های مرتبط با پوسیدگی دندان و بیماری لثه جلوگیری می کند.
متخصصان تغذیه آن را به دلیل داشتن مقدار زیادی اسیدهای آلی، نمک و. مفیدترین تشخیص انگور خشک با دانه. کشمش پلویی آماندا خشک شده مستقیماً روی ساقه ها نیز بسیار محبوب است.
در شرق، چنین انواع توت ها به عنوان توت های بهداشتی در نظر گرفته می شوند و برای تقویت عمومی بدن مصرف می شوند. مصرف منظم میوه های خشک به خلاص شدن از شر ضعف عمومی بدن کمک می کند.
فشار خون بالا این نوشیدنی خوشمزه همچنین گلودرد، سرفه های شدید را درمان می کند و همچنین می تواند به بیماران مبتلا به ذات الریه توصیه شود.
میوه های خشک نیز تب را به خوبی تسکین می دهند.
اگر نیاز به ارضای احساس شدید گرسنگی دارید، خوردن چند عدد توت برای شما کافی است. همچنین میوه خشک یک غذای عالی برای دسر خواهد بود.
مانند هر دارو یا طب سنتی، کشمش پلویی آماندا دارای موارد منع مصرف خاصی است
کشمش پلویی آماندا چیست؟
امروزه بیشتر کشمش پلویی آماندا ها از انگوری به نام «کشمیش سفید» تهیه می شود که بومی آسیای مرکزی و خاورمیانه است.
برای تولید کشمش پلویی آماندا، انگور را در سینی های کاغذی قهوه ای رنگ قرار داده و در آفتاب می گذارند تا خشک شود.
این فرآیند طبیعی خشک شدن در آفتاب، انگور را به کشمش پلویی آماندا تبدیل می کند.
اکسیداسیون و کاراملی شدن قندها در طی این فرآیند منجر به رنگ قهوه ای تیره طبیعی کشمش پلویی آماندا می شود.
به طور سنتی در آفتاب خشک می شود، اما می توان آن را با کم آبی مصنوعی نیز به دست آورد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.