درباره تاثیر فندق بر پاک سازی پوست چیزی شنیده اید؟

فندق یکی از پرمصرف ترین و محبوب ترین میوه های آجیل در سراسر جهان است.
اعتقاد بر این است که در اوایل ماقبل تاریخ، در مناطق معتدل کره زمین، مانند اروپا، یک غذای اساسی بوده است.

در حال حاضر تولید فندق عمدتاً در سواحل دریای سیاه ترکیه متمرکز است، اما کشورهای دیگر نیز تولیدکنندگان مهمی هستند، مانند پرتغال، واقع در غرب اروپا، در شبه جزیره ایبری.

فندق خام هم نوعی از فندق پر فروش است که افراد بسیار ترجیح میدهند تا آن را خریداری نمایند.

هدف از این کار بررسی اهمیت جهانی فندق، کاربردهای آن، از جمله کاربردهای خوراکی و صنعتی، و همچنین راه هایی است که امکان افزودن ارزش به این میوه را فراهم می کند و آن را به منبعی با ارزش تر تبدیل می کند.
مزایا عبارتند از درآمد بیشتر برای محصولات، اثرات زیست محیطی کمتر و ارزش گذاری باقیمانده ها که باعث بهبود پایداری و ارائه محصولات ارزشمند برای مصرف کنندگان و یا مواد تشکیل دهنده به آن محصولات می شود.

یک محصول پر فروش دیگر در میان تمام انواع فندق سبز است که مزه ی بسیار عالی دارد.

فندق

فندق ایرانی اردبیل در میان دیگر فندق ها به دلیل کیفیت بالا بسیار طرفدار دارد.
از دوران نوسنگی در نواحی اروپا و قفقاز از فندق برای مصرف انسان استفاده می شده است و این میوه با توجه به غنی بودن از لیپیدها، فیبر رژیمی، پروتئین، مواد معدنی (به ویژه کلسیم) و ویتامین ها (به ویژه ویتامین E) با مزایای افزوده مقادیر کم سدیم و قند، یک غذای عالی است.
برای کسانی که رژیم گیاهخواری دارند، آجیل می تواند بسیاری از مواد مغذی را که معمولاً از محصولات حیوانی به دست می آید، مانند اکثر ویتامین های B، فسفر، آهن، مس، پتاسیم و پروتئین فراهم کند.
فندق را می توان به صورت تازه یا برشته در مصارف مختلف غذایی و صنعتی مصرف کرد و به گفته سالیوان و همکاران.
فندق را به صورت خام، بو داده یا حتی بلانچ خورده می‌کنند با توجه به فرم احتمالی کاربرد، می توان از آنها به صورت کامل، خرد شده و به صورت خمیر استفاده کرد.
فندق با پوست هم بسیار فروش خوبی در مقایسه با فندق پوست کنده دارد چرا که کیفت خود را درون خود حفظ میکند.
مقصد بیشتر تولیدات فندق جهان، صنعت است، با حدود 70 درصد برای کاربردهای شکلات و 20 درصد برای بستنی و شیرینی، و تنها 10 درصد از کل تولید را برای مصرف مستقیم، چه تازه و چه در موارد دیگر، باقی می گذارد.
  • منابع:
    1. Hazelnut: A Valuable Resource
  • تبلیغات:
    1. در قاجار با روغن هسته انگور افراد را شکنجه می کردند.
    2. خانه های ساخته شده از مقوا در نروژ!
    3. پنیری که غذای یک حیوان درنده شده است!
    4. جوراب های ملکه انگلیس به حراج گذاشته شد!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.