تجزیه و تحلیل رژیم غذایی
شش مصاحبه برای به دست آوردن یادآوری رژیم غذایی 24 ساعته در هفته 2 و به بعد انجام شد. سه مورد از این یادآوری ها در طول دوره افزودن انجیر و سه مورد در طول دوره رژیم غذایی معمول به دست آمد.
فراخوان ها توسط متخصصین انجیرخشک اسلایس تغذیه و یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی آموزش دیده از طریق دو مصاحبه تلفنی و یک مصاحبه حضوری در هر مرحله مطالعه انجام شد.
در هر دوره دو روز هفته و یک روز آخر هفته به طور تصادفی انتخاب شدند. برای انتخاب روزی که متخصص تغذیه یا دانشآموز از یک جعبه حاوی کاغذهای تا شده با روز (یکشنبه تا جمعه) برای هر شرکتکننده انتخاب میکند.
اگر مصاحبه در روز قرعه کشی انجیر خشک همدان ممکن نبود، در اسرع وقت بعد از آن انجام می شد. سیستم داده های تغذیه برای تحقیقات، که توسط مرکز هماهنگی تغذیه در دانشگاه مینه سوتا نگهداری می شود.
نرم افزاری بود که برای به دست آوردن یادآوری 24 ساعته رژیم غذایی استفاده شد.
ما همچنین تغییرات مصرف فیبر را در طول رژیم غذایی معمول و فازهای انجیر با استفاده از دادههای Vinson در مورد محتوای فیبر انجیر خشک تجزیه و تحلیل کردیم.
د (n = 141). عدم واجد شرایط بودن انجیر خشک شکری برای مطالعه به دلیل کلسترول LDL بسیار پایین (15 نفر)، سطح کلسترول LDL بسیار بالا (4 نفر)، تری گلیسیرید بسیار بالا (n = 6)، BMI بالاتر از حد قطع (n = 4)، BMI زیر برش (n = 1) و عدم علاقه به مطالعه (n = 9).
بنابراین، تعداد کل تصادفیشده 102 نفر بود که 51 نفر با رژیم غذایی حاوی انجیر و 51 نفر با رژیم غذایی معمول شروع کردند. 8 شرکتکننده از بین افرادی که در ابتدا بهطور تصادفی به رژیم غذایی حاوی انجیر تقسیم شده بودند.
ترک تحصیل کردند (3 نفر در پیگیری از دست رفتند، 1 نفر دچار اسهال مداوم، 1 نفر انجیر را دوست نداشت، 1 نفر اورژانس خانوادگی داشت، 1 مورد سرطان تشخیص داده شد و 1 نفر شروع به کلسترول کرد.
داروهای کاهش دهنده). از بین کسانی انجیر خشک استهبان که با رژیم معمول شروع کردند، 6 نفر ترک تحصیل کردند (3 نفر به دلیل پیگیری از دست رفتند، 1 نفر به اورژانس خانوادگی مبتلا شد، 1 نفر دچار اسهال شد و 1 نفر انجیر را دوست نداشت).
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.